Bogen Du er en bevidsthed i en hjerne i en krop

DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP

Jeg har arbejdet meget, meget længe på at skrive en bog der måske kan hjælpe almindelige mennesker til at overkomme angst, stress og depression. Nu er det lykkedes!

I bogen har jeg beskrevet den måde jeg plejer at arbejde med mine klienter på.

Hvis man har mistet kontrollen over sin krop eller sin hjerne, f.eks. når man oplever angst, mærkelige smerter eller uro og stress, så er det at betragte sig selv som en hjerne i en krop nyttigt. Kroppen og hjernen hænger sammen og påvirker hinanden.

Når man også skal arbejde med tanker, forsøger man ofte at overkontrollere sine tanker - eller at overtænke. Her er det også nødvendigt at blive mere bevidst om sine tankemønstre. At tage mere bevidste valg med sine tanker.

Det giver nye muligheder for at komme ud af angst, stress og depression, når man får et andet perspektiv på sig selv. Man ser sig selv som en bevidsthed i en hjerne i en krop.

Det har indtil videre hjulpet en del mennesker - incl mig selv. I bogen nævner jeg nogle anonyme klienthistorier samt giver eksempler fra mine egne oplevelser som far til en dreng med angst og mine oplevelser med at få stress. Jeg havde ikke den viden dengang. Derfor håber jeg, bogen kan hjælpe både læseren selv og andre mennesker, man hjælper. Børn, voksne, klienter, borgere eller patienter.

Foredrag

Jeg vil meget gerne ud at holde foredrag om bogens indhold. Så kontakt mig endelig hvis du vil høre nærmere.

Bestil bogen

Du kan bestille bogen hos alle boghandlere, både online og lokale boghandlere.

Du kan købe den som papirsbog eller som e-bog.

Her er et direkte link til at købe bogen hos Saxo.

Kim Oechsle
DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP
Viden og praktiske øvelser til at undgå stress, angst og depression fra metakognitiv terapi og mindfulness. Hjernens overtænkning, kontrol og indlevelse i tanker kan give psykologiske problemer. Forstå dig selv og og styrk din metakognitive intelligens.
kr249,95 Paperback

Terapi kan hjælpe ved at give indsigt, strategier og redskaber eller give dig et andet perspektiv til at opdage det, du ikke selv kan se.