Foredrag

Kim Oechsle holder foredrag for skoler, foreninger og virksomheder.

Du er en bevidsthed i en hjerne i en krop

Bogen “Du er en bevidsthed i en hjerne i en krop” Kim Oechsle har skrevet bogen “DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP”. Bogen er en “manual til dig selv” idet den fortæller om hvordan hjernen tænker, hvad bevidsthed er og hvordan kroppen reagerer, når tankerne opleves som virkelige. Bogen samler viden fra mange forskellige kilder og metoderne kan hjælpe til at undgå stress, angst og depression. Det er blandt andet gammel viden fra mindfulness og helt ny psykologisk viden, deriblandt metoder fra metakognitiv terapi.

Læs videre

Foredrag om metakognitiv terapi

Foredrag om metakognitiv terapi Kim Oechsle er en erfaren foredragsholder og holder foredrag om de metakognitive principper og hvordan metakognitiv terapi virker. Få svar på Hvad er baggrunden for metakognitiv terapi? Hvordan virker det? Hvordan forklarer metakognitiv terapi psykiske lidelser som angst, depression, stress, ocd, ptsd mm ? Hvordan kan man bruge de metakognitive principper i sit eget liv? Hvordan kan metakognitiv tænkning bruges på arbejdspladsen eller i skolen? Hvordan hænger metakognitiv terapi sammen med mindfulness?

Læs videre

Foredraget Mindfulness og sorg

Mindfulness og sorg Foredraget Mindfulness og Sorg handler om at bruge mindfulness Sorg Sorg er en individuel proces som har sit eget forløb. Sorgen vil ikke forsvinde men være der i varierende grad i korte eller længere øjeblikke eller perioder. Mindfulness Mindfulness er ganske kort meditationsteknikker der styrker evnen til at bearbejde tanker og følelser samt være til stede i nuet. Mindfulness og sorg I foredraget kommer vi ind på hvad sorg er og hvordan mindfulness kan bruges til at ruste en følelsesmæssigt og hjælpe en med at bearbejde sorg samt at finde livsglæde.

Læs videre